Er zijn wel aangepaste voorwaarden

Recyclagepark Beersel heropent 7 april

Recyclagepark Beersel heropent 7 april

Het recyclagepark Beersel opent wel dinsdag 7 april, maar er zijn extra voorwaarden waarmee rekening moet gehouden worden Foto: hdd.

Beersel - Vanaf dinsdag 7 april 2020 opent het recyclagepark van de gemeente Beersel op de Kerkhofstraat in Lot opnieuw. Opdat dit vlot zou verlopen zijn er aangepaste voorwaarden die gelden vanaf 7 april. Er wordt gevraagd deze aandachtig te lezen alvorens naar het recyclagepark te komen.

Het aantal gelijktijdige bezoekers wordt op het recyclagepark beperkt. Men verwacht  hierdoor ldan ook ange wachttijden.  Kom daarom enkel met dringend af te voeren afval en stel uw bezoek aan het recyclagepark uit als het kan. Maak gebruik van de huis-aan-huis inzameling van afval.  Je hoeft je hiervoor niet te verplaatsen en er is minder menselijk contact vereist.

Stilstaan of parkeren is niet toegestaan langs beide zijden van de Kerkhofstraat. Gebruik van de wachtzone t.h.v. de parking begraafplaats Lot is verplicht indien er geen plaats is op de toegangsweg van het recyclagepark. De openingsuren van het recyclagepark blijven behouden. Opgelet zomeruren gelden! (di en do: 13u – 19u , woe en vrij: 11u – 17u , za: 10u-17u). Nog dit: Kom alleen. Kom enkel met twee indien je hulp nodig hebt bij het lossen van de wagen. Opgelet!  ENKEL met asbestcement kan je momenteel niet terecht op het recyclagepark.

Op het recyclagepark zelf wordt de werking ook aangepast: Bij het aanschuiven blijf je in je wagen zitten. Volg de richtlijnen van de parkwachter strikt op. Het aantal bezoekers die tegelijk op het park kunnen aanwezig zijn, is beperkt om de regels rond social distancing te kunnen opvolgen. Wanneer een container vol is, neem je je afval terug mee naar huis. En natuurlijk: hou het veilig, hou het hoffelijk!

 

Corrigeer

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio