Iedereen slaat de handen in elkaar.

WZC Zennehart bedankt iedereen voor de enorme steun

WZC Zennehart bedankt iedereen voor de enorme steun

WZC Zennehart is heel dankbaar voor de steun en medewerking Foto: hdd.

Beersel - In WZC Zennehart op de Pastoor Bolsstraat in Alsemberg hoor je er niet veel klagen. Naar verluid wordt men momenteel zeer goed bevoorraad door het hoofdhuis ORPEA met alle noodzakelijk werkmateriaal. Hiervoor is men enorm dankbaar in Alsemberg.

In WZC Zennehart steekt iedereen de handen uit de mouwen en ontpopt zich binnen een nieuwe functie. Zo ook Teamleader Care Ann die de mensen voorziet van een nieuw kapsel. Ook erg belangrijk, de gloednieuwe ergotherapeute Anna zorgt via facetime voor regelmatig contact tussen de bewoners en hun familie.

Elke bewoner wordt daarover aangesproken. Een lach en een traan in deze vreemde tijden. En er komt ook steun van buitenuit. Zo werd men al verwend door Maison Dandoy met lekkers!! En ook ROULARTA steekt de bewoners een hart onder de riem. Gratis boekjes voor wie dat wil. Het platform van de gemeente Beersel beersel.helpt@beersel.be bood ook al zijn hulp aan. Momenteel hebben zij al  70 vrijwilligers die zich gemeld hebben.  13 onder hen zijn bereid om regelmatig een babbeltje via de telefoon te doen met mensen die hier nood aan hebben. Fantastisch om te zien hoe iedereen de handen in elkaar slaat.

 

Corrigeer

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio