Wordt verschoven naar 2021

15de editie van Volkin’Ro komt er niet dit jaar

15de editie van Volkin’Ro komt er niet dit jaar

Dit jaar geen Volkin'Ro, dè ontmoetingsplaats voor mensen uit de buurt en dat blijft inzetten op gezelligheid en amusement Foto: hdd.

Sint-Genesius-Rode - Eerder in het jaar, lang voor het coronavirus zijn opwachting maakte, kondigde het team van Volkin’Ro met fierheid aan dat “Volkin’Ro helemaal terug is van tè lang weggeweest”. Ook werd nog meegegeven dat de organisatoren dit jaar hun kristallen huwelijk met hun publiek zouden organiseren.

Inderdaad, de plannen waren er om voor de 15de keer het gratis familiefestival Volkin ‘Ro in GC de Boesdaalhoeve te laten plaatsvinden. De 5de keer ook onder de naam “Volkin’Ro”(het vroegere Folkin’Ro). Er werd zelfs een datum vastgelegd, zaterdag 8 augustus en de ingrediënten zouden dezelfde blijven een ontmoetingsplaats voor mensen uit de buurt dat blijft inzetten op amusement voor het hele gezin. Een fantastische line-up en een hoop randanimatie voor jong en oud. Met als inzet: authenticiteit, sfeer en gezelligheid op de binnenkoer of op het ruime zomerterras, streekproducten, een lekkere frisse pint drinken in goed gezelschap onder een hopelijk blakende zon!

Maar het feestje gaat dit jaar dus niet door. Nele D’Herde van G.C. de Boesdaalhoeve: “Met grote spijt in het hart zien wij ons genoodzaakt om onze 15de editie op zaterdag 8 augustus te annuleren en te verzetten naar 2021, ook in augustus. De uitbraak van het coronavirus en de getroffen maatregelen – waar wij, voor alle duidelijkheid, volledig achter staan – laten ons geen andere keuze. Dat is jammer, omdat onze ploeg hard gewerkt heeft aan een sterke line-up en leuke randanimatie. Het lijkt ons de meest evidente en verstandige keuze om ons kindje onder haar huidige vorm, namelijk een gezellig familiefestival dat jong en oud samenbrengt, niet te laten doorgaan. De gezondheid van onze vele bezoekers, artiesten en crew staat vanzelfsprekend op de eerste plaats. Daarom hebben wij er ook voor gekozen het festival niet te verplaatsen naar een latere datum.”

 

Corrigeer

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio