Verliezer moet zangtalenten demonstreren op Facebook

Restaurant uitbaters organiseren Babykreeft Battle

Restaurant uitbaters organiseren Babykreeft Battle

Wie zal mogen/moeten zingen? The Battle kan beginnen Foto: hdd.

Halle / Beersel - In deze Coronatijd mag er meer niet dan wel. Het komt er op neer dat men rekening moet houden met de geldende reglementeringen en voorschriften en er zorg voor dragen niemand zijn of haar gezondheid in gevaar te brengen……

Wel, om in deze Corona tijd eens origineel uit de hoek te komen, hebben John Stevens (De Neu Pruim in Beersel) en Mike Delaruelle ( De Korte Vest in Halle) besloten om een Babykreeft Battle te houden. Deze periode is het moeilijk voor iedereen en zeker voor de horeca.  Naast de klassieke 'take away' hebben John en Mike  iets origineel bedacht.

Zij gaan een Babykreeft Battle houden.  Het is nu volop de periode van de kreeft en zij hebben er een wedstrijd aan verbonden.  Het komt er op neer van zoveel mogelijk babykreeften te verkopen en de 'verliezer' zal live op Facebook een liedje moeten zingen . Elke chef zal kreeft maken op twee verschillende wijze: John van De Neu Pruim zal Kreeft Belle-Vue maken en kreeft à la nage met krielaardappelen. Mike van de Korte Vest zorgt voor Kreeft Belle Vue en kreeft met witte wijn, saus +  groentjes.

Bestellen kan vanaf vandaag, afhalen op vrijdag 29 mei en zaterdag 30 mei. De Neu Pruim kan je bereiken op het telefoonnummer 02/377.64.05. , De Korte Vest op het telefoonnummer 02/361.30.21. Zowel bij De Neu Pruim als bij De Korte Vest betaal je 25€ voor een Babykreeft.

 

Corrigeer

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio