Er wordt wel werk gemaakt van alternatief programma

Het blijft nog wachten op de BUURT-brochure

Drogenbos / Linkebeek / Sint-Genesius-Rode / Beersel - Het BUURT-abonnement groeide de voorbije jaren uit tot een succesvolle formule voor cultuurliefhebbers uit Beersel, Linkebeek, Drogenbos, Sint-Genesius-Rode en regio. Een en ander is het gevolg van het feit dat cultuurcentrum de Meent en de gemeenschapscentra de Boesdaalhoeve en de Moelie-Muse de handen in elkaar slaan, telkens met een avontuurlijk en verrassend cultuurseizoen als resultaat.

Wat de programmatie van eerder genoemde locaties betreft, de nodige informatie hieromtrent kan terug gevonden worden in de BUURT-brochure die in “normale “tijden in de bussen komt, voor de verkoop van de abonnementen en tickets een aanvang neemt. Maar de dag van vandaag kreeg nog niemand een BUURT-brochure in de bus. Het coronavirus heeft niet alleen ons leven, maar ook de planning van CC de Meent, GC de Moelie-Muse en GC de Boesdaalhoeve grondig door elkaar geschud.

Achter de schermen wordt wel hard gewerkt aan een alternatief programma zodat men dit najaar kan genieten van cultuur in de buurt. Voorlopig is het echter nog niet duidelijk wanneer de deuren van de locaties zullen open gaan. Daarom werd beslist om de start van de ticketverkoop en de verdeling van de BUURT-brochure voorlopig uit te stellen.

Wat wel al met zekerheid kan worden meegegeven: De seizoenslancering van de programma’s wordt uitgesteld naar eind augustus. De ticketverkoop stelt men voorlopig uit naar september. Men blijft wel communiceren via de nieuwsbrieven, de websites en de facebookpagina’s.

 

Corrigeer

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio