Regie debuut Jonas Borremans

Jeugdafdeling Weredi Lot brengt het ‘Jungleboek’

Jeugdafdeling Weredi Lot brengt het ‘Jungleboek’

De jeugdafdeling van Weredi Lot is er klaar voor. Foto: hdd

Beersel - De jeugdafdeling van Weredi Lot zorgt in haar10 jarig bestaan voor de 100ste productie van de Lotse toneelvereniging en brengt het ‘Jungleboek’ van Rudyard Kipling in een regie van Jonas Borremans. Trouwens, voor deze laatste betekent het ook zijn regie-debuut.

Het ‘Jungeleboek’ betekent een verhaal over vriendschap, haat, liefde en wraak gemengd met prachtige zan- en dansmomenten en een vleugje humor. Of alle ingrediënten voor een gezellige toneelavond of –middag. 33 kinderen zullen acteren, zingen en dansen.
De opvoeringen vinden plaats in CC de Meent, vrijdag 25 en zaterdag 26 februari om 20u en zondag 27 februari om 15u. De toegangskaarten kosten 8 euro, voor verenigingen vanaf 10 personen 7 euro.

Spelen mee: Karolien Emmerechts, Louis Wauters, Morgane Claus, Maya Smeyers, Seppe Monfils, Leen Piccart, Yann Lenaerts, Gerben Wilmus, Freya Wilmus, Steffi Wilmus, Kimley Vlassenbroeck, Annabel Ntakiyica, Lynn Boon, Rani Leyssens, Roselinde Partous, Caro Vanderschrik, Hendrik Van Roy, Cedric Pas, Evy Van Ruyskensvelde, Kim Van Beers, Ken Huys, Stanislas De Spiegelaere, Elodie Suys, Tamara Velkeneers, Freija Zelck, Janis Wellens, Wiebe Tavano, Barbara Dewit, Paulien Dewit, Thomas van Riet, Lore Smeets en Kiara Gezels.

Voor de productieleiding en decor is Jan Zelck verantwoordelijk en voor de choreografie tekent Karen Beeckman. Voorzitter jeugd is Joeri Zelck, vocal coach Anneleen Van lancker en de technische leiding is in handen van Brecht Wyns. Jonas Borremans maakt zijn debuut als regisseur en wordt geassisteerd door Karlien Figeys. Voor de kledij is Sonja Bosmans verantwoordelijk.

 

Corrigeer

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio