Gaat bier brouwen en bottelen

Jong N-VA Zenneland zoekt naam voor hun bier

Jong N-VA Zenneland gaat bier brouwen en bottelen. De politieke jongerenvereniging van de regionale N-VA-afdelingen gaat hiervoor in zee met Brouwerij Den Herberg uit Buizingen.

hugodeville

Er is echter een probleem: het bier heeft nog geen naam en daarom organiseert Jong N-VA een oproep aan de bevolking: “ Vind een goede naam voor ons bier en win zes 75 cl flessen! “

Willem Vandenbussche, secretaris van Jong N-VA Zenneland: “Het wordt een blond bier, niet te straf en rijk van smaak, in de echte traditie van Brouwerij Den Herberg, maar helaas heeft het nog geen naam. Met deze wedstrijd rekenen we op de creativiteit van de bevolking om ons te helpen. “

De winnaar krijgt zijn zes 75 cl flessen overhandigd uit de handen van de peters van de Jong N-VA afdeling Mark Demesmaeker en Ben Weyts. Deelnemen kan via zenneland@gmail.com of http://www.n-va.be/halle .

Jong N-VA Zenneland is de overkoepelende Jong N-VA- afdeling voor de gemeenten Beersel, Halle, Sint-Pieters-Leeuw, Sint-Genesius-Rode, Pepingen, Drogenbos en Linkebeek. Info: Willem Vandenbussche, 0498/186.048 of willem.vandenbussche@n-va.be .

Aangeboden door onze partners

Video

Keuze van de redactie

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio