Nieuwe zaak opende later dan voorzien

Dworp heeft opnieuw een warme bakker

Dworp heeft opnieuw een warme bakker

Dworp heeft opnieuw warme bakker. Nancy, Sandra en Katia zijn er klaar voor. Foto: hdd

Beersel - Vrijdagmorgen 29 juli om 7u opende Bakkerij Van Cuyck een nieuwe zaak langs de Alsembergsesteenweg te Dworp. Normaal was dit wel voorzien voor half april. Al bij al heeft Dworp nu opnieuw een ‘warme bakker’ en daar zullen veel Dworpenaren gelukkig om zijn.

Bart Van Cuyck en Sandra runnen al een bakkerij in de Halse deelgemeente Buizingen en nemen er dan ook deze in Dworp bij: “Ik kende de vroegere eigenaar Jan De Bruycker en deze bakkerswinkel–ik werkte nog met hem samen in Beersel- , maar door omstandigheden moest hij met deze goed draaiende zaak stoppen. “

De nodige aanpassingen en verbouwingswerken werden uitgevoerd, een en ander in een nieuw kleedje gestoken, zodat de Dworpenaren opnieuw hun brood, broodjes en ander pasteigebak bij de ‘warme bakker’ kunnen halen.

“Door meer werken dan voorzien en de ziekte van Sandra konden wij nu pas onze nieuwe winkel openen. Zij zal samen met Nancy en Katia-die goed op de hoogte van hun taak zijn- de klanten in de beste omstandigheden ontvangen en dagdagelijks laten genieten van onze oven verse producten. “

Bestellingen kunnen zowel gedaan worden in de winkel te Buizingen(02/356.32.11) als deze in Dworp(02/306.96.53). Ook kan men kiezen waar ze zullen afgehaald worden. De sluitingsdag is maandag.
 

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio