Zwet.be klaar om de wereld van het bier te veroveren

Open Bierdagen krijgen internationale belangstelling

Open Bierdagen krijgen internationale belangstelling

De Open Bierdagen kregen van overal bezoekers, zowel van het binnenland als uit het buitenland. Foto: hdd.

Beersel - Voor de 3de maal op rij organiseerde brouwerij 3 Fonteinen Open Bierdagen, dit jaar 1, 2, 3, 4 en nog op 5 september. Armand Debelder nam dit initiatief omdat het Belgisch Bier Weekend in Brussel alleen mogelijk blijkt voor de ‘grote ‘brouwerijen.

Armand: “Telkens kregen wij tijdens dit weekend bezoekers die van Brussel naar hier kwamen, ook al omdat zij het gezelliger vonden. Vaak kreeg ik ook de vraag te horen, waarom wij niet in Brussel aanwezig waren. Daarom onze ‘Open Bierdagen’. “

Voor deze Open Bierdagen kwam men niet alleen uit ons land- Mario en Ingrid Verschueren uit Waasmunster kwamen bijvoorbeeld een en ander verkennen voor een tweedaagse uitstap- maar ook uit de Verenigde Staten, Italië, Zweden, Duitsland, Nederland en het voormalige Joegoslavië.

Zij konden kennismaken, proeven en kopen, van de Armand’4, Armand’Spirit, OOude Geuze, Vintage Geuze, Magnum Oude Geuze, Oude Kriek, Oude Schaarbeekse Kriek, Hommage, Doesjel, Beersel Blond, Beersel Lager en Beersel Bio.

Nieuw in het rijtje: ‘Zwet.be’ , een donker bier van gemengde gisting, klaar om de wereld van het bier, niet in het minst de USA, te veroveren.
 

Corrigeer

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio