Liefhebbers van de hele reeks blijven niet in de kou

Armand Debelder stelt nu zijn Armand’4 Herfst voor

© hdd.

De reeks Armand’4 moet gezien worden als een kroon op Armand Debelder’s werk en is een serie van 4 unieke flessen Oude Geuze die elk de naam van een seizoen dragen. Nu werd de Armand’4 Herfst voorgesteld.

hugodeville

En dit niet zomaar. In aanwezigheid van de Amerikaanse brouwer Piet Slosberg- de producten van brouwerij/ geuzestekerij 3 Fonteinen worden meer en meer gegeerd en gewaardeerd in de USA- Marcel Franssens, de streekgidsen van het Pajottenland en de Zennvallei en mensen van de hotelschool in Wemmel, werd de Armand’4 Herfst voorgesteld en… gewaardeerd.

Momenteel staat de Armand’4 Lente momenteel op de wereldlijst genoteerd als Beste Nieuw Bier 2011 en de opvolgers zullen wel volgen zeker?!

Lydie en Armand: “De formule om bij elk seizoen een bier te verkopen werkt optimaal. Iedereen wacht geduldig af, zeker in de USA. Zopas kwamen wij nog op Vlaanderen Vakantieland en in de campus Wemmel van o.m. de hotelschool wil men in het lespakket toerisme iets uitwerken rond lambiek en geuze. “

De liefhebbers(-sters) van de 4 seizoenen-reeks moeten niet wanhopen. De laatste flessen worden nooit verkocht, zodat eenieder, indien gewenst, de volledige reeks kan binnen halen.

Door de verkoop van deze serie hoopt Armand opnieuw zelf lambiek te kunnen brouwen. Het geuzesteken gaat ondertussen door want de vraag naar Oude geuze 3 Fonteinen blijft groot, zowel in binnen- als buitenland.

Aangeboden door onze partners

Video

Keuze van de redactie

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio