De Stoel en Thierry

Toneelgezelschap Weredi Lot brengt twee stukken op één avond

Beersel - Toneelgezelschap Weredi Lot brengt vrijdag 18 november(20u), zaterdag 19 november(20u) en zondag 20 november(15u) twee stukken op één avond in CC de Meent. Voor de opvoeringen er van zorgen de jongvolwassenen van Weredi, aangevuld met enkele anciens.

Een eerste stuk is ‘De stoel van Stanislavski’ van Guido Van Meir. Dit toneelstuk is opgebouwd met de nodige humor, maar vooral met suspens en thrillerelementen en een onverwachte ontknoping. ‘De stoel van Stanislavski’ wordt opgevoerd door Jonas Borremans, Sofie Nerinckx, Joeri Zelck, Margo Vanden Bosch, Stanislas Despiegelaere, Agnetha Cnudde, Ina Hamelryck en Ysys Denutte.

Het tweede stuk dat wordt opgevoerd is ‘Thierry’, recent geschreven door Peter Seynaeve. Het wordt opgevoerd door Sonja Bosmans, Thomas Van Riet, Kasper Denayer, Tamara Velkeneers en Ken Huys. De regie wordt gevoerd door Hugo De Wulf met assistentie van Tamara Velkeneers en Stephanie Taelemans. De technische leiding is in handen van Brecht Wyns, verantwoordelijke voor het decor Bruno Hamelryck en productieleiding Jan Zelck.

Kaarten zijn verkrijgbaar via de website www.toneelweredi.be , bij spelers en bestuur. De inkom bedraagt 8 euro, verenigingen en groepen vanaf 10 personen betalen 7 euro per persoon.


 

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio