Toegang blijft gratis

Optredens op Kasteelfeesten gaan voor veel ambiance zorgen

Optredens op Kasteelfeesten gaan voor veel ambiance zorgen

Ook danscentrum Pirouette gaat voor ambiance zorgen op de Kasteelfeesten. Foto: hdd.

Beersel - Zaterdag 30 juni en zondag 1 juli vinden dit jaar de 18de Beerselse Kasteelfeesten plaats. Uiteraard kan niemand zoveel op voorhand de weersomstandigheden voorspellen, maar toch, wanneer het weer enigszins mee valt, beloven de optredens tijdens deze Kasteelfeesten voor heel wat ambiance.

Zaterdag 30 juni vanaf 17u en tot 19u treden The Amazing Flowers op. Deze brengen de ambiance- en dansmuziek van de voorbije decennia live op uw podium. The Amazing Flowers op het podium betekent een garantie voor een geslaagde avond, vol swingende kwaliteits- pop- rock-disco- soul en dance. Van 19u45 tot 21u komt dan ABBA4YOU op de planken.

Van 21u45 tot 23u is iedereen dan van harte welkom in het Café Flamand. Café Flamand zorgt voor het grootste karaoke-feest van Vlaanderen. Ze nemen elke keer 3 straffe Vlaamse artiesten mee. Paul Michiels, Udo, Belle Perez, Walter Grootaers, Kris Wauters, Free Souffriau, Johan Verminnen, Axel Peleman, Günther Neefs, Niels Destadsbader, …. Iedereen kan en zal meezingen. Deze eerste avond wordt dan afgesloten om 23u met een Magistraal muzikaal vuurwerk.


Zondag 1 juli van 14u tot 15u30 treedt danscentrum Pirouette op. Van 15u45 tot 16u45 zijn dan de Zwaardridders van Sint-Joris aan de beurt. Na hun optreden is dan van 17u tot 18u de VTM Kzoom Band aan de beurt, een van de populairste kinderzenders op de buis. Van 18u45 tot 20u wordt het podium vrij gemaakt voor Coco Jr & All stars.

En wat bij dit alles toch belangrijk is, de toegang tot de kasteelfeesten is gratis. Aan iedere bezoeker ouder dan 12 jaar wordt wel een bijdrage van 1 euro gevraagd ten bate van het restauratiefonds van het kasteel.
 

Corrigeer

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio