Te koop aan democratische prijzen

Streekproducten blijven belangrijk op kasteelfeesten

Streekproducten blijven belangrijk op kasteelfeesten

De deelnemers die hun (streek)producten komen voorstellen - en te koop aanbieden- hopen vooral op goed weer. Foto: hdd.

Beersel - Er zijn uiteraard de optredens, maar zouden de kasteelfeesten kunnen door gaan zonder de streekproducten? ….. Neen, natuurlijk. Immers, lagen de Proeverij van de Zennevallei en de streekproducten niet mee aan de basis van de kasteelfeesten?!......

Ook dit jaar komen dus middenstanders uit Beersel, de Zennevallei en het Pajottenland opnieuw afgezakt naar de waterburcht en zullen je hun producten voorstellen.
Je kunt er naar hartenlust genieten van alle mogelijke soorten streekspecialiteiten. Met dit initiatief steunt en stimuleert de gemeente Beersel de lokale economie en de aanpak van dynamische middenstanders.

Alle tentoongestelde producten zijn ook ter plaatse te koop aan democratische prijzen.Deze streekproducten ‘markt’ vindt plaats doorlopend op zaterdag 30 juni van 17u tot middernacht en op zondag 1 juli van 14u tot 20u.

Door wie je verwelkomd wordt?
Hoeve Cuvry(o.m. Kesterbeekse witte en zwarte pensen, paté, droge worsten, enz) uit Dworp, Brasserie-restaurant Boelekewis(karbonade met gezue, artisanale kaas- en garnaalkroketten, enz) ook Dworp, Streekproductencentrum Halle met o.m. streekproducten Groene Gordel, Geitjesweelde Gooik met geitenkazen, melkijs, mekkertaartjes, enz.., Brouwerij Boon Lembeek met kriek, oude geuze en lambiek Boon, Geuzestekerij Tilquin Rebecq, allereerste geuzestekerij in Wallonië, The Quality Producs, Jeannine Ampe-Roobaert Lot, met o.m. met honing gebakken beenham ‘conviva’ Patcha Mama Huizingen met o.m. artisanaal roomijs met bio-melk en bio-room, Brouwerij 3 Fonteinen Beersel en oude geuze en oude kriek, lambik en Beersel blond, De Lambiekstoempers Sint-Pieters-Leeuw, bierproeversvereniging) met o.m. boerke, oude geuze en kriek, lambik, Belgoobier Alsemberg met artisanale meergranen- en hooggistingsbieren, Brouwerij Oud-Beersel Beersel met het Bersalis-bier kadet en tripel, oude geuze en –kriek, lambiek en oud kriekske en een infostand toerisme van Toerisme Beersel.

 

Corrigeer

Immo in de regio

Auto's in de kijker

Jobs in de regio