Werden hartelijk onthaald

Sint-Pieters-Leeuw onthaalt haar nieuwe inwoners

Sint-Pieters-Leeuw onthaalt haar nieuwe inwoners

Mede door het mooie weer werd het een toffe dag voor de nieuwe Leeuwenaren. Foto: hdd.

Sint-Pieters-Leeuw - Zaterdag 23 juni verwelkomde het gemeentebestuur van Sint-Pieters-Leeuw officieel de nieuwe inwoners die zich tussen 1 april 2011 en 31 maart in de gemeente hebben gevestigd. Tijdens deze onthaaldag kwamen de nieuwkomers heel wat te weten over Sint-Pieters-Leeuw.

Vooreerst werden zij ontvangen in de foyer van het gemeentehuis en kregen ook de mogelijkheid om de trouwzaal en de raadzaal te bezoeken.

Nadien konden zij de bus opstappen voor een rondleiding in de gemeente langs de belangrijkste gebouwen en toeristische bezienswaardigheden van Sint-Pieters-Leeuw. Na afloop hier van werden ze onthaald in de feesttent in het Colomapark.

Hier konden zij ook kennis maken met de verschillende gemeentediensten en een aantal Leeuwse verenigingen. Ook brachten heel wat ‘nieuwelingen’ bezoek aan de prachtige rozentuin.

Schepen Jos Speeckaert: “ Het is toch iets dat leeft in Sint-Pieters-Leeuw. 700 Nieuwkomers werden uitgenodigd op deze onthaaldag en toch een honderdtal kwam opdagen, ongeveer hetzelfde aantal van vorig jaar. “
 

Corrigeer

Immo in de regio

Auto's in de kijker

Jobs in de regio