Weerspiegeling van Beerselse gemeenschap

N-VA Beersel maakt lijst bekend

N-VA Beersel maakt lijst bekend

N-Va Beersel zegt geen kandidaten van onder het stof te hebben moeten halen om met een 'deftige 'lijst naar de verkiezingen te trekken. Foto: hdd.

Beersel - Op zijn beurt maakte ook N-VA Beersel zijn lijst bekend voor de gemeenteraadsverkiezingen. Hij telt 14 mannen en 13 vrouwen en weerspiegelt volgens de voorzitter de Beerselse gemeenschap.

Lijsttrekker wordt, zoals een tijdje geleden geweten, Huizingenaar Ben Weyts, ondervoorzitter N-VA en kamerlid. Samen met Kristien Vanhaverbeke , aankoopdirecteur multinational, uit Beersel stelde hij de aanwezige en niet aanwezige kandidaten voor.

Op de derde plaats komt Bruno Lerminiaux, inderdaad de zoon van André Lerminiaux, de man van ‘De Gordel’ en ‘De Zes’. Andere kandidaten: Marina Teunisse(ocmw raadslid), Erik Mosselmans, broer van ex-schepen Herman Mosselmans in Rode, Lara Hendrickx, Pia Maj en Marc Beling.

Ook Frank Vanbeginne is erg bekend als gelauwerde scheidsrechter, er is ook Veerle Hylebos, Ine Dereymaeker, Elsie Degreef, Marianne Caulier, Jeroen Vanzeebroeck, Arno Vermeiren, Erik Winnelinckx, Marianne Testaert, Hilde Dehollogne, Mireille Mostaert, Mieke Germis, Willem Vandenbussche, Machteld Devillé, Koen Frederix, Erwin Rosseel, Henk Barremaecker, en Yves Desmet.

N-VA beersel gaat voor ‘Vijf voor Verandering’en geeft alvast enkele speerpunten mee: Vlaams, Verbonden, Veilig, Vlot en veilig Verkeer, voor alle Beerselaars en met als uitsmijter ‘wateroverlast’.

 

Corrigeer

Immo in de regio

Auto's in de kijker

Jobs in de regio