Geld voor ruiker gaat naar een goed doel

Gepensioneerden O.L.Vrouwinstituut tonen hun goed hart

Gepensioneerden O.L.Vrouwinstituut tonen hun goed hart

In plaats van de bijdragen van collega's en ex-collega's van het OLV uit Rode te spenderen aan bloemen, zagen Lieve en Hilde deze liever gaan naar Smile To me uit Sint-Pieters-Leeuw. Foto: hdd.

Sint-Genesius-Rode - Traditioneel viert het Onze Lieve Vrouwinstituut uit Sint-Genesius-Rode jaarlijks zijn gepensioneerden die de school verlaten. Al een tijdje vindt dit plaats in Kasteel Gravenhof te Dworp.

Een en ander gaat gepaard met een etentje op de kosten van de deelnemers(-sters), maar de mensen die met pensioen gaan krijgen telkens een ruiker bloemen als ‘afscheidsgeschenk’. Dit jaar waren het Lieve Spileers en Hilde Wilson die het schoolleven achter zich laten.

Liever dan een ruiker bloemen te krijgen van de collega’s opteerden zij het bedrag dat hier voor werd ingezameld(185 euro), zou gespendeerd worden aan een goed doel. Geopteerd werd voor ‘Smile To Me’ uit Sint-Pieters-Leeuw.

‘Smile to Me’ is een feitelijke vereniging opgericht door twee mama’s met als doel wat te organiseren voor kinderen met een zware fysieke handicap. Deze dag vol activiteiten voor de kinderen vindt plaats op zondag 7 oktober in Zonnig Leven te Sint-Pieters-Leeuw.
 

Corrigeer

Immo in de regio

Auto's in de kijker

Jobs in de regio