Laura Roelandt heeft de smaak te pakken

Leeuwse Miss Dworp is nu ook finaliste Miss Vlaams Brabant en kandidate Miss België

Leeuwse Miss Dworp is nu ook finaliste Miss Vlaams Brabant en kandidate Miss België

Laura heeft duidelijk de smaak te pakken van de miss-verkiezingen. Foto: hdd.

Sint-Pieters-Leeuw - Laura Roelandt(19) uit Sint-Pieters-Leeuw werd door haar tante overhaald om mee te dingen in de Miss Dworpverkiezing en deze laatste schreef haar ook in voor de verkiezing Miss Vlaams Brabant en Miss België.

De jonge Leeuwse die voor vastgoedmakelaar studeert werd niet alleen de Miss Dworp 2012, kreeg er de prijs van het publiek, geraakte nu in de finale van de Miss Vlaams Brabant en hier door kan/mag ze deelnemen aan de verkiezing voor Miss België. Waar dit gaat eindigen? ….. niemand die het kan zeggen!

Een nieuwe wereld, nieuwe uitdagingen staan haar nu te wachten voor de finale op 23 september in Scherpenheuvel. Maar sociaal als ze is geniet Laura ervan nieuwe mensen te leren kennen en nieuwe boeiende ervaringen op te doen.

Men kan Laura steunen door te smsen: MVB 02 naar 6665. Hoe meer smsjes, hoe meer kans ze maakt om door te stoten naar de finale voor Miss België. Maar wat belangrijker is: met elke sms steunt u het goede doel ‘Simon&Odil’. Deze organisatie zet zich in voor langdurig zieke kinderen.
 

Corrigeer

Immo in de regio

Auto's in de kijker

Jobs in de regio