Jongste leden in actie

JNM Zuid West Brabant organiseert afvalactie in Begijnenbos

JNM Zuid West Brabant organiseert afvalactie in Begijnenbos

JNM Zuid West Brabant of meer bepaald de jongste leden er van, organiseerden een afvalactie In het Begijnenbos te Dworp en de weg er naar toe. Foto: hdd.

Beersel - Omdat de ‘grote’ mensen tegenwoordig heel wat afval achter laten zoals: papiertjes, flesjes, blikjes en ander vuilnis organiseerden de jongste leden van JNM Zuid West Brabant een heuse afvalactie in het Begijnenbos te Dworp, dit in samenwerking met de milieudienst van Beersel.

JNM of Jeugdbond voor Natuur en Milieu Zuid West Brabant omvat de gemeenten Halle, Beersel, Sint-Pieters-Leeuw en omgeving. Wat de activiteiten van deze vereniging betreft zegt de naam al meer dan genoeg. De meer dan 65 leden weten wat doen……

Sluikstorten worden aangepakt, wilgen geknot en nog veel meer. Nu werd het Begijnenbos in Dworp en de weg er naar toe aangepakt. Dit is de eerste afvalopruiming in samenwerking met de milieudienst van Beersel. De jongeren waren uitgerust met de nodige handschoenen , afvalgrijpers en vuilniszakken. Deze werden centraal verzameld zodat de gemeente kon zorgen voor de verwijdering er van.

JNM Zuidwest-Brabant dat zijn Louise De Cort, Hannes De Kesel, Wietse Beckwé, Andries Devogel, Tom De Turck, Sarah Hublou, Sietse Van Hellinckx, Arthur De Cort en Myrddin Berghmans.

 

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio