Bekkevoortse toneelkring eert Willy Duts

Bekkevoortse toneelkring eert  Willy Duts

Foto: IF

Bekkevoort - De Bekkevoortse toneelkring speelt in parochiecentrum De Kring het moderne sprookjesverhaal “Olijfje en haar moordenaars” dat geschreven werd door John Patrick.

Het volkse vrouwtje Olijfje Turtel woont in een klein huisje aan de rand van het dorp. Desondanks dat ze geen enkel levend familielid meer heeft is ze helemaal niet eenzaam.Zo gaat ze dagelijks een wandeling maken in het dorp met haar karretje. Hierdoor komt zij in contact met 3 personen die een duivels plan aan het smeden zijn… zij willen Olijfje vermoorden!

De voorstellingen vinden plaats op zaterdag 21 januari, zondag 22 januari, vrijdag 27 januari en zaterdag 28 januari. In februari zijn er voorstellingen op vrijdag 3 en zaterdag 4 februari 2017.

Wim Mertens staat in voor de begeleiding van de cast die verder bestaat  uit: Jens Corten, Michel de Cock, Nico Hermans, Ivo Nolmans, Fernand Prinsen, Carine Van der Weyden en Laurette Van Winckelen.

Elke voorstelling vangt aan om 20.00 uur stipt, maar op zondag start de voorstelling al om 19.00 uur! Met deze toneelproductie wil de vereniging een eerbetoon brengen aan Willy Duts. Als regisseur was hij bij 15 toneelproducties van de toneelkring betrokken. Een samenwerking die plots ten einde kwam door het betreurd overlijden van Willy op 20 augustus 2016.

De vereniging zoekt nog mensen die een handje willen helpen bij de decorbouw of als logistieke hulp bij het zaal- en toogpersoneel. Voor plaatsbespreking kan u terecht bij de bestuursleden, spelers of bij Georges en Diane Maerivoet – Boghe op de nummers 013 33 79 16, 0473 83 93 70, 0486 06 55 41.

Er is ook mogelijkheid tot reservatie bij de lokale dagbladhandel ’t letter¬huisje op de Staatsbaan te Bekkevoort.

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio