Receptenwedstrijd "Diest is om op te eten"

Receptenwedstrijd "Diest is om op te eten"

Foto: IF

Diest - Heb jij een superlekker en duurzaam recept? De stad Diest zoekt originele, eigen recepten die voldoen aan één of meerdere criteria van duurzame voeding.

Stuur vóór 1 februari 2017 jouw recept via het invulformulier samen met een goede foto van je gerecht naar dit emailadres of naar stad Diest, t.a.v. Ellen Lens, Grote Markt 1, 3290 Diest. Online invullen kan ook. 

Je kan een paar mooie prijzen winnen: 

  • Bon Kookdepot t.w.v. 100 euro (voor inwoners)
  • Duurzame kookworkshop t.w.v. 250 euro (voor organisaties, verenigingen, scholen, lokale ondernemers…)
  • Bon Fairtrade winkel t.w.v. 50 euro (publieksprijs => meeste online stemmen)

De ingezonden recepten worden door een jury beoordeeld op duurzaamheid en originaliteit. De publieksprijs wordt uitgereikt aan degene met de meeste online stemmen. De online stemming zal gebeuren via www.facebook.be/staddiest en gaat pas open na het verstrijken van de deadline van het inleveren van het recept, namelijk 1 februari. 

Enkel inwoners en organisaties uit Diest kunnen een prijs winnen. Door deel te nemen geef je de stad Diest toestemming om je recepten en foto's te publiceren. Deze receptenwedstrijd kadert in het project 'Diest is om op te eten'. Hiermee wil het stadsbestuur het bewustzijn van haar inwoners voor duurzame voeding stimuleren.

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio