De zomeranimatie in Diest opende zaterdagavond sterk. Traditioneel is het opwarmertje een weinig bekend plaatselijk talent maar met Milla stond er een zangeresje op het podium dat stemvast was en persoonlijkheid toonde.
Daarna was Udo aan de beurt. De sympathieke spring-in-het-veld is een publieksbeest. Hij opende meteen een blik uptempo nummertjes en kon het niet laten om ook effectief een wandelingetje door het publiek te maken. Na zijn optreden maakte Udo meer dan voldoende tijd om met al zijn fans een persoonlijk woordje te  wisselen. Udo is een jongen met talent die duidelijk begrepen heeft dat zijn fans de sleutel zijn voor toekomstig succes.

Will Tura maakt verwachtingen waar

Het volk was echter vooral gekomen voor Will Tura. Die maakte de hooggespannen verwachtingen helemaal waar. Hij bleef anderhalf uur op het podium en bracht een mix van zijn grootste hits doorspekt met een paar tracks van zijn nieuwe cd. De markt in Diest liep eindelijk nog eens helemaal vol. En het aangename weer zorgde ervoor dat de mensen na de optredens lang bleven plakken.

Volgend weekend

Volgend weekend staan ondermeer De Romeo’s, Stan Van Samang en Bart Kaëll op het programma. Dat zijn opnieuw artiesten die goed liggen bij een breed publiek. Als het weer dan ook weer  meezit kan het opnieuw een topweekend worden voor de Diestse horeca.

 

Corrigeer

Immo in de regio

Auto's in de kijker

Jobs in de regio