Stadspark en Provinciaal Domein afgesloten door stormweer

Leuven / Tienen / Landen / Overijse / Diest - De verschillende brandweerkorpsen uit de regio moesten maandag meermaals uitrukken voor stormschade. Vooral de korpsen van Leuven en Overijse hadden het druk.

In Leuven waren zowel het stadspark als het Provinciaal Domein preventief afgesloten. Vanaf 7.30uur kwamen er tal van meldingen binnen bij de Leuvense politie aangaande omvergeblazen herashekken of afvallende takken, dit in de Schoolbergenstraat, de Groenstraat en de Martelarenlaan. De brandweer moest tevens uitrukken voor enkele bomen die over de weg gevallen waren in de Jan Vranckxstraat en de Pereboomstraat. De politie sloot de weg er tijdelijk af. In de Wingerdstraat in Leuven vielen enkele bakstenen van een huis, doch zonder erg.

De brandweer van Overijse kreeg een tiental meldingen van omgevallen bomen of losgerukte takken. De vallende bomen en takken zorgden gelukkig niet voor andere materiële schade. Ook de brandweerkorpsen van Diest en Tienen kregen enkele meldingen. De brandweer van Landen kreeg helemaal geen melding van schade.

Corrigeer

Immo in de regio

Auto's in de kijker

Jobs in de regio