Man in levensgevaar na knal tegen gevel

Man in levensgevaar na knal tegen gevel

Foto: hsb

Leuven - Donderdagochtend even na 6.30 uur kwam in een bocht op de Geldenaaksebaan een personenwagen met een harde knal tegen de gevel van een woning terecht. De bestuurder, een 35-jarige man uit Oud-Heverlee, werd met levensgevaarlijke verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis.

De man zat gekneld in zijn verhakkelde auto en moest met behulp van de brandweer uit het voertuig worden bevrijd. De medische diensten kwam ter plaatse met een ziekenwagen en een MUG-team. De man werd na het toedienen van de eerste zorgen ter plaatse met ernstige verwondingen overgebracht naar het UZ Gasthuisberg.

Hoe het ongeval kon gebeuren, is nog niet duidelijk. Er waren geen andere voertuigen betrokken. Het parket stuurde een verkeersdeskundige ter plaatse om de juiste toedracht van het ongeval vast te stellen. Uit zijn eerste bevindingen bleek enkel dat de man rechtdoor de gevel was ingereden zonder aanwijsbare reden. In het ziekenhuis werden bloedstalen genomen in het raam van controle op aanwezigheid van alcohol of drugs. Ook het gsm-toestel van de bestuurder werd in beslag genomen.

De volledig vernielde auto van het slachtoffer werd getakeld door de sleepdienst. De gevel van de woning was amper beschadigd.

Corrigeer

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio