VIDEO.Jazz Madd met het trio Massot Florizoone Horbaczewski

VIDEO.Jazz Madd met het trio  Massot Florizoone Horbaczewski

Foto: Foto : vzw Duende

Ninove - Voor het tweede najaarsconcert van Jazz Madd 2014 heeft organisator Jean Van der Schueren het trio Tuur Florizoone, Michel Massot en Marine Horbaczewski uitgenodigd.

Hun muziek laat zich niet zomaar in één stijl duwen, maar leunt wel aan tegen de grenzen van jazz, folk en klassiek. Hun instrumenten - tuba, accordeon en cello - lijken op het eerste gezicht dan wel ongebruikelijk en niet compatibel, ze hebben alvast veel raakpunten: een breed geluid, een uitgebreid register en een fotogeniek uitzicht. Al improviserend tovert het drietal de vreemdste, meest prettig gestoorde, maar bovenal ontroerende klanken uit hun instrumenten. Nu eens filmisch dan weer wild om zich heen slaand, bewijzen Tuur Florizoone, Michel Massot en Marine Horbaczewski waarom ze - elk op hun instrument - een referentie zijn.

Dit concert vindt plaats op zaterdag 22 november om 20 uur in Het Kasteeltje (Denderleeuw) en op zondag 23 november om 11 uur in De Bathyscaaf (Aalst) en om 19 uur in De Koepoort (Ninove). Info en reservaties : info@jazzmadd.be – 0495 12 14 47 – 054 32 14 47

Trio Massot Florizoone Horbaczewski from FERME DE LA DIME on Vimeo.

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio