FestiVark

FestiVark

Foto: hvn

Ninove - Wat als grap bedoeld was, werd door enkele enthousiaste sympathisanten van de Ark van Pollare ernstig genomen en zo komt er op 4 juli 2015 een heus muziekfestival ten voordele van het dierenasiel dat ‘FestiVark’ zal heten.

Voor de organisatie verlenen de mensen van het Ninoofse café Gonzo in de Geraardsbergsestraat hun medewerking. Doordat alles nogal snel beslist werd, was er in Ninove op die datum niet meteen een zaal vrij en wordt voor deze eerste editie uitgeweken naar zaal Edele Brabant te Strijland-Gooik.

Op de affiche : Silky Skank, Wildheart, Collapse of Mind, The Dirty Scums, No More Faith, Tim’s Favourite, The Black Tartan Clan en De Fanfaar. De presentatie is in handen van Bert Gabriëls en Jens Dendoncker.

FestiVark start om 13 uur, omstreeks 23.15 uur sluit De Fanfaar de reeks optredens af. Er is nog een afterparty tot 4 uur. De opbrengst van dit festival wordt gebruikt om de werking van De Ark te financieren.

Wie online (www.festivark.be) tickets bestelt, betaalt 20 euro inkom, aan de kassa kost een ticket 25 euro. Eens de betaling voldaan, wordt het aantal tickets op zaterdag 4 juli aan de kassa klaargelegd. Mits het tonen van de bevestigingsmail, kan men de bestelling in ontvangst nemen.

Corrigeer

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio