Recept met wijntips van Mark Longin

Ward maakt gegrilde kipfilet gevuld met pesto en mozzarella klaar

Ward maakt gegrilde kipfilet gevuld met pesto en mozzarella klaar

Foto: Ward Van Sevencoten

Ninove - Ward Van Sevencoten combineert zijn passies namelijk koken en de computer in één succesvol project: de website www.mijnverstand.be. Speciaal voor onze lezers zorgt Ward wekelijks voor een recept dat voor de gemiddelde hobbykok geen problemen mag opleveren. Mark Longin geeft hierbij wijnadvies. Vandaag een bereidingswijze voor gegrilde kipfilet gevuld met pesto en mozzarella. Ward:

“Deze week maak ik een kipfilet klaar met heel veel smaak. Hiervoor gebruik ik een pesto van zongedroogde tomaten, maar je kan eender welke pesto nemen volgens je eigen smaak. Een Genovese pesto of een pesto van basilicum is ook perfect. Om het geheel mooi te gratineren, beleg ik het ook met mozzarella. Laat het smaken.”

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio