Kaatsclub Eendracht Ninove heeft u nodig

Kaatsclub Eendracht Ninove heeft u nodig

Boven Bert Sonck, Tim Devos en Davy Bellemans. Onder Steve Cauchie, Davy Van Kerckhove, Luc Bellemans Foto: Kaatsclub Eendracht Ninove

Ninove - Kaatsclub Eendracht Ninove eindigde in de reguliere competitie in Nationale II op een achtste plaats. De eindronde begint volgend weekend. In een dubbele confrontatie met Halle krijgt Eendracht Ninove een eerste kans om zich definitief te handhaven in Nationale II.

De heenwedstrijd wordt gespeeld in Halle op zaterdag 29 augustus 2009 om 15.00 uur. De terugwedstrijd in Ninove, Kaatsweg 1, op zondag 30 augustus 2009 om 15.00 uur. Het bestuur van kaatsclub Eendracht Ninove doet een warme oproep aan alle supporters en sympathisanten om de terugwedstrijd massaal bij te wonen en de ploeg te steunen. Het bier zal koud staan, de djembéspelers zullen voor ambiance zorgen en ook het schone volk zal niet ontbreken. Zo wordt de matchbal geschonken door Elien Huwaert, kandidate Miss Oost-Vlaanderen 2010. Mocht Eendracht Ninove de dubbele confrontatie verliezen, volgt er op 5 september (uit) en 6 september 2009 (thuis), telkens om 15.00 uur, nog een dubbele confrontatie tegen de verliezer uit de eindronde van derde Nationale: Ogy of Nil Saint Vincent. Deze wedstrijd beslist dan definitief over de handhaving in tweede Nationale.

Eendracht Ninove is ook nog op zoek naar jeugdspelers. Geïnteresseerd in het ontdekken van de meest volkse van alle balsporten en ben je geboren in 1995 of later ( tot en met 2001) ? Dan ben je aan het juiste adres. Eendracht Ninove wil vanaf volgend seizoen immers starten met een ploeg pupillen en/of prepupillen. Jeugdspelers zullen worden geïntroduceerd in de kaatssport op het mooie kaatsterrein aan de Dender, gelegen achter de sporthal. Op woensdagnamiddag wordt er getraind en in de weekends wordt de strijd aangegaan met andere jeugdploegen uit de streek zoals Grimminge, Idegem, Galmaarden, Okegem...
Het kaatsen wordt beoefend vanaf het begin van de lente tot aan het einde van de zomer en is perfect te combineren met sporten zoals voetbal, basketbal, volleybal enz. die allen eindigen rond de periode waarop het kaatsen begint.

Interesse ? Neem contact op met de secretaris van Kaatsclub Eendracht Ninove, Björn Goessens, via het nummer 0478/202382.

Meer info over Kaatsclub Eendracht Ninove vindt u hier.
 

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio