Wim Van De Wiele herverkozen tot voorzitter LDD Ninove

Wim Van De Wiele herverkozen tot voorzitter LDD Ninove

Wim Van De Wiele opnieuw verkozen tot voorzitter LDD Ninove Foto: ©LDD Ninove

Ninove - Afgelopen weekend organiseerde Lijst Dedecker bestuursverkiezingen. Alle bestuurstrappen werden herverkozen inclusief de nationale, provinciale, regionale en lokale voorzitters. Zo ook bij LDD Ninove waar er op zaterdag 27 maart een nieuw bestuur verkozen werd. Als uittredend voorzitter kreeg Wim Van De Wiele van de Ninoofse LDD-leden het mandaat om tijdens de komende vier jaar de partij verder uit te bouwen en in goede banen te leiden. Wim Van De Wiele:

Ik zal niet alleen mijn voorzitterschap bij LDD Ninove ter harte nemen maar ik zal ook voor dezelfde periode actief mee besturen op provinciaal niveau om ook daar de LDD-krijtlijnen mee uit te tekenen voor de toekomst van mijn partij.

Het is dan ook mijn persoonlijke intentie om binnen LDD, op termijn, belangrijke zaken uit haar programma te helpen realiseren en de partij electoraal naar een hoger niveau te helpen tillen , dit met het oog op de komende federale (2011) en gemeenteraadsverkiezingen(2012).
Alle lokale LDD-krachten bundelen en als een volwaardige partij opkomen voor de ideologie en het gedachtegoed achter LDD enerzijds maar ook het aanwenden van sterke lokale figuren anderzijds, zie ik als een politieke uitdaging.

Als voorzitter ben ik er mij van bewust dat er nog heel wat werk aan de winkel is om onze partij definitief te laten doorbreken en om haar stempel te drukken op het plaatselijk bestuursbeleid. Maar mijn ervaring leert mij dat men enkel kans tot slagen heeft door gedeelde verantwoordelijkheid te gunnen met een gezonde geest binnen een gezonde organisatie. Met de politieke ervaring van onze vier mandatarissen en de gedrevenheid van onze medewerkers, is deze kans tot slagen reëel.
 

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio