Win tickets voor 'Le Grand Chic' in Culture Club

Win tickets voor 'Le Grand Chic' in Culture Club

Foto: CC

Gent - Na een – veel te lange – zomerstop opent Culture Club vanavond opnieuw zijn deuren. Hoe dat zal gebeuren? In stijl en met een daverende line-up natuurlijk.

Niemand minder dan Mason komt morgen officieel het nieuwe feestseizoen aankondigen. Ook de trouwe residents Maxim Lany en Davidov zullen alle platen die ze de voorbije zomer ontdekt hebben op jou loslaten.

Als het van Black Frank en Lil Lou afhangt, blijven de temperaturen het hele jaar door rond de dertig graden schommelen. Zij mogen zwoel wezen in de Sticky Room, alleen de naam al doet ons naar een minuscule bikini grijpen.

Verder wordt oktober een bijzonder hevige maand. Volgende week komt Uffie langs, zij werkte onder meer samen met Pharrel ‘N.E.R.D’ Williams en Dj Feadz en is verantwoordelijk voor trash hits zoals ‘Ready to Uff’ en ‘Pop the Glock’.

Maar zover zijn we nog niet. Drie mensen die morgen glamoureus willen feesten, kunnen hier een duoticket winnen. Het enige wat je daarvoor moet doen is nu als de bliksem op deze link klikken en een mailtje zenden met je volledige naam. De drie eerste mailers winnen. Veel succes!


Meer informatie:
Deuren open: 23u00.
Prijs aan de deur: 8€ voor middernacht, 10€ na.

www.cultureclub.be
 

Mason vs. Princess Superstar - Perfect (Exceeder)  

Corrigeer

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio