Heilige Harten Basisschool heeft de snelste zwemmers in huis

Heilige Harten Basisschool heeft de snelste zwemmers in huis

Foto: foto Kristof Peremans

Ninove - Voor de derde keer op rij won basisschool Heilige Harten uit Ninove de interscholen zwemwedstrijd die door zwembad De Kleine Dender jaarlijks georganiseerd wordt. Uit handen van schepen Tania De Jonge ontvingen de fiere jonge atleten samen met hun leerkracht Sofie Goubert de wisselbeker die nu definitief in bezit blijft van hun school.

Acht basisscholen uit de regio namen het op dinsdag 20 en donderdag 22 december 2011 tegen elkaar op in deze zwemwedstrijd. Er werden individuele wedstrijden gezwommen maar ook aflossingswedstrijden. De school die in totaal het meest aantal overwinningen behaalde, werd eindwinnaar.

‘Deze editie was heel spannend omdat er voor het begin van de laatste wedstrijd een ex aequo was qua overwinningen tussen twee scholen, namelijk de Vrije Basisschool Meerbeke en de Heilige Harten Basisschool uit Ninove’ vertelt Kristof Peremans van zwembad De Kleine Dender. ‘De laatste wedstrijd (aflossingswedstrijd) werd gewonnen door Heilige Harten zodat zij voor de derde keer op rij de interscholen zwemwedstrijd op hun erelijst mogen schrijven.’
 

Corrigeer

Immo in de regio

Auto's in de kijker

Jobs in de regio