Kim dingt mee naar het kroontje van Miss Style

Kim dingt mee naar het kroontje van Miss Style

Foto: hva

Bornem - De 21-jarige Kim Aerts uit Bornem studeert voor leerkracht lager onderwijs en in avondonderwijs volgt ze les om schoonheidsspecialiste te worden. Maar op korte termijn heeft ze een andere droom: de finale van Miss Style winnen.

Vanavond staat ze met 14 andere meisjes in de finale van deze vrouwvriendelijke verkiezing. 'Dat vrouwvriendelijke sprak me aan. We moeten bijvoorbeeld niet defileren in badpak en we moeten geen persoonlijke act doen. De focus ligt echt op onze persoonlijkheid en onze uitstraling', vertelt Kim.
Voor Kim is het de eerste keer dat ze aan een missverkiezing meedoet. 'Ik ben blij dat mijn vrienden en mijn ouders zullen meegaan om te supporteren. Mijn drie broers tonen net iets minder interesse', lacht ze.
Samen met haar broers bouwde ze als kind vroeger kampen en ze speelde ook ooit voetbal, maar ze vindt dat ze wel altijd een echt meisje is geweest. 'In de prijzenpot zitten onder andere een abonnement voor schoonheidsverzorging, dat zie ik wel zitten', aldus Kim.
In de aanloop naar de verkiezing is het belangrijk om veel promo te maken. 'Als ik wegga draag ik mijn lintje en vorige week mocht ik op een plaatselijk turngala bloemen afgeven. Die actes de présence vind ik wel leuk'.
Wie nog snel voor Kim wil stemmen, surft naar www.missitems.be en klikt door naar Miss Style 2012-2013.

Corrigeer

Immo in de regio

Auto's in de kijker

Jobs in de regio