VIDEO : Tweede parkconcert met Jack Flamingo, Alaska en Radio Negra

VIDEO : Tweede parkconcert met Jack Flamingo, Alaska en Radio Negra

Foto: foto vzw Maspoe

Ninove - Het tweede parkconcert van 2012 op maandag 23 juli belooft er eentje te worden met zuiderse stijlen en als we de weerberichten mogen geloven met zwoele temperaturen. Ideaal dus voor alweer een denderend feest in het stadspark. Een toelichting door Benjamin Adam van vzw Maspoe :

‘De winnaars van de Denderleeuwse Stockwood rockrally, Jack Flamingo Orchestra, openen het feest.

Na hen is het de beurt aan de ska groep Alaska. Twee jaar geleden waren ze nog vrijwel onbekend, maar ondertussen hebben ze hun naam wel al voldoende gemaakt met optredens op M-rock, de savooifeesten en tientallen andere festivals. We zijn dan ook overtuigd dat ze ook deze keer het park plat zullen spelen.

De mannen van Radio Negra sluiten de tweede editie af. Vorig jaar stonden ze nog op het Polé Polé festival tijdens de Gentse Feesten, dit jaar konden wij ze strikken. De band wordt vaak omschreven als een Manu Chao tribute band, maar ook hits van Macaco, Bob Marley en the Buena Vista Social club zullen de revue passeren. Het park zal aldus omgetoverd worden tot een ware danstempel, want het is onmogelijk stil te staan op deze zuiderse muziek.’

Het Paint@home parkconcert Ninove vindt plaats op maandag 23 juli 2012 vanaf 18.30 uur in het Ninoofse stadspark. De toegang is gratis.

Alle info over de parkconcerten op www.maspoe.be

Corrigeer

Immo in de regio

Auto's in de kijker

Jobs in de regio