’t Stoofken, nieuwe bistro in de Pamelstraat

’t Stoofken, nieuwe bistro in de Pamelstraat

Foto: foto hvn

Ninove - Nadat vorig weekend genodigden konden kennismaken met de nieuwe Ninoofse bistro ’t Stoofken gaan vandaag de deuren van het eetcafé in de Pamelstraat open voor iedereen. Bart Matte en Tessa Nuyts bieden hun klanten een beperkte kaart met aandacht voor dagverse producten.

Bart en Tessa zien met dit project een droom werkelijkheid worden. Het koppel was wel al enige tijd werkzaam in de horeca maar een eigen zaak uitbouwen in hartje Ninove is nog iets anders.

De naam ’t Stoofken wil de gezelligheid van weleer oproepen toen mensen op een soort kachel de pannen met eten warm hielden. Deze gezelligheid willen de uitbaters zowel in de keuken als in de zaal aanbieden aan hun klanten.

Bistro ’t Stoofken beschikt over een gezellig zomerterras dat uit twee delen bestaat. Op het eerste terras kunnen 24 gasten aan tafel gaan, op een tweede kleiner terras kunnen klanten bij aangenaam weer genieten van een drankje. Maaltijden afhalen behoort tot de mogelijkheden. Reserveren kan enkel telefonisch via het nummer 054/247690 of 0497/022569
 

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio