Fortuindoekjes en -koekjes op Dag van de Verzorgende

Fortuindoekjes en -koekjes op Dag van de Verzorgende

Foto: idh

Halle - Naar aanleiding van de Dag van de Verzorgende zorgde directeur Sylvia Gribbe van het woonzorgcentrum Vander Stokken samen met de bewoners voor een leuke attentie voor de 110 personeelsleden. Ze werden verrast met 'fortuindoekjes' en 'fortuinkoekjes', net omdat zij een fortuin waard zijn elke dag op de werkvloer.

De medewerkers werden reeds in de vroege uurtjes verwelkomd in het woonzorgcentrum en er werd hen een ‘fortuindoekje’ uit stof, waar een toepasselijke spreuk in verborgen was, overhandigd. Op de verschillende afdelingen genoten de medewerkers tijdens de briefingmomenten van heerlijke ‘fortuinkoekjes’.

Als teken van dank voor de goede zorgen van elke dag, bedankten de bewoners de medewerkers ’s middags met een persoonlijk dankwoordje voor elke medewerker. Er werd genoten van een lekker aperitief. Ook medewerkers onderling konden elkaar een spreuk, compliment, boodschap schrijven via blanco, papieren ‘fortuinkoekjes’.

De 110 medewerkers zijn voor de bewoners van het woonzorgcentrum hun grote fortuin: zij staan elke dag in voor de goede zorgverlening en streven ernaar om voor elke bewoner een thuis te maken van het woonzorgcentrum Henri Vander Stokken.

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio