EK. Keuze tussen zes grote schermen in Halle

EK. Keuze tussen zes grote schermen in Halle

Foto: idh

Halle - Wie wil gaan supporteren voor de Rode Duivels, heeft in Halle keuze tussen vijf grote schermen.: op het Possozplein, op de Grote Markt, op de Maandagmarkt, op het Sisseplein en op het Claesplein. En mocht dit nog niet volstaan, ook indoor in het sportcafé De Bres kan men de match bekijken op een groot scherm.

- De Halse cafébazen trekken voluit de kaart van het EK. In een straal van 100 meter tond de Grote Markt heeft de voetballiefhebbers de keuze tussen maar liefst vier locaties waar er een groot scherm staat opgesteld. Het grootste scherm komt op het Possozplein, aangevuld met een eet- en drankeneiland. Dit initiatief gaat uit van de cafébazen van De Kelt en De Sleutel. Op de Grote Markt zelf komt ook een groot scherme. Hier nemen de cafés De Fazant, Blue Note, De Met en Klein Stadhuis het voortouw. Op de Maandagmarkt zorgt café Vaantjesboer voor een groot scherm. Cafébaas Body trakteert bij iedere goal van de Rode Duivels. Op al deze locaties kan men zowat een uur vooral al de voetbalsfeer opsnuiven tijdens alle wedstrijden van de Belgen.
Ook in het sportcafé De Bres staat een groot scherm. vanaf 19.30uur kan men hier genieten van een voorbeschouwingen met trainer Ariël jacobs enb gewezen doelman Theo Custers. Kris Baert van Stadsradio Halle leidt het gesprek in goede banen. na afloop volgt nog een fuifje.

 - Café Oud Kasteel is in Essenbeek de drijvende kracht achter de voetbalgekte in Essenbeek., bijgestaan door het bestuur van Kermis Essenbeek. Tijdens alle wedstrijden van de Rode Duivels komt er op het Sisseplein aan de kerk een groot scherm. Er wordt gezorgd voor bijhorende hapjes en drankjes en zelfs een tribune voor moeilijk over de hoofden van de aanwezige toeschouwers kan kijken. Men kan er telkens terecht vanaf een uur voor de wedstrijd op 11, 18 en 22 juni.

- In Lembeek staat tijdens de wedstrijden vand e Rode Duivels een groot LED-scherm op het Claesplein. Het Rode Duivels-feest is een organisatie van café Mustang samen met Kermis Hondzocht. Het plein wordt afgeschermd. Café Mustang zorgt voor randanimatie en ambiance.

Corrigeer

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio