Lembeek Leeft brengt Lembeek in feeststemming

Lembeek Leeft brengt Lembeek in feeststemming

Foto: idh

Halle - Al decennia lang is het een traditie dat er in Lembeek in de derde week van oktober een jaarmarkt wordt georganiseerd. Aanvankelijk was dat altijd op maandag maar sinds enkele jaren bracht de vzw Lembeek leeft dit terug naar een zondag om een breder publiek te kunnen aanspreken. Op zondag 15 oktober wordt Lembeek opnieuw het decor van een jaarmarkt en feestmarkt.

"De jaarmarkt met de wedstrijden voor dieren gaat van start vanaf 10 uur in het Kasteelpark. De Feestmarkt gaat door op het Claesplein en in de omliggende straten.", vertelt Bart mary van Lembeek Leeft. "Er is opnieuw de live uitzending van 'De verzoeklijn' met Stadsradio Halle en er zijn doorlopend verschillende optredens en animaties op het Stevens Dewaelplein met o.a. lembeik bauve, de Sint-Veronus Turnkring, Benny Michiels en Prins John. Nieuw dit jaar is de jaarmarktfuif die doorgaat op zaterdag 14 oktober vanaf 21 uur in café De Kring. De toegang is helemaal gratis".

Ook tal van horecazaken organiseren bijkomende optredens. In zaal De Kring loopt er zaterdag en zondag ook een hobbttentoonstelling.

Corrigeer

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio