Stef Gits gaat opnieuw radio maken

Stef Gits gaat opnieuw radio maken

Foto: idh

Halle - Hallenaar Stef Gits keert terug naar zijn oude liefde, de radio, en gaat in zijn vrije tijd opnieuw radio maken bij de Halse lokale Radio Victoria.

Stef Gits is bij het grote publiuek vooral gekend als woordvoerder van Toerisme Vlaanderen en heeft er voordien al een hele mediacarrière op zitten. Zo was hij jarenlang eindredacteur en nieuwslezer bij Q Music en hij was eindredacteur bij het VTM Nieuws.

"De liefde voor de radio groeide dankzij de lokale radio's in de regio. Ik was amper veertien jaar toen ik achter de microfoon kroop bij Mega, Radio Viva, Moetoen en Radio Contact. Maar het langst maakte ik radioprogramma's voor Stadsradio Halle; Ik houd niets dan warme en dankbare herinneringen over aan deze periode", aldus Stef Gits. "Het was Radio Victoria die me onlangs aanbood om terug wat radio te maken. Een paar uurtjes per week. Ik heb toegezegd want een oude liefde roest niet. Ik heb er ontzettend veel zin in. Ik ga gewoon wat happy music draaien".
Bij Radio Victoria is men opgetogen over de komst van Stef Gits. Deze lokale radio staat gekend om zijn sterke lokale verankering met oog voor regionaal nieuws en aanwezigheid op evenementen in de streek.

De radiostem van Stef Gits is opnieuw te horen elke werkdag van 16uur tot 17uur op Radio Victoria op 105.2 FM of via www.radiovictoria.be.

Corrigeer

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio