Halattraction maakt doorstart met vernieuwd team

Halattraction maakt doorstart met vernieuwd team

Foto: idh

Halle - Het ziet er naar uit dat de interne crisis binnen Halattraction voorbij is. De carnavalsorganisator is klaar om aan een nieuw hoofdstuk te beginnen, zo laat ze zelf weten in een mededeling.

 Woensdagavond stelde Halattraction zijn nieuwe team voor aan alle Halse carnavalsgroepen die zich helemaal achter dit nieuwe team scharen en expliciet hun vertrouwen in de nieuwe ploeg uitspraken. Eerder stapten een aantal leden op en keerden oudgedienden terug na een periode van interne strubbelingen.

Jos Appelmans blijft zoals reeds aangekondigd voorzitter. Eerste ondervoorzitter wordt Joeri Timperman en de tweede ondervoorzitter Marc Picalausa. Verantwoordelijke outdoors is Kim Timperman, penningmeester Johnny Carels, secretaris Kenny Borremans. Verder blijven ook nog Frederic Scourneau en Marc Tordeurs van het vorige team deel uitmaken van Halattraction. Nieuwe leden die Halattraction komen versterken zijn Emile Bonnewijn, Eddy Matton, Chris van Houdt en Josse Vanzeebroeck.

"Hiermee draaien we een bladzijde om en kijken vooral vooruit. We willen leren uit de fouten uit het verleden", aldus Jos Appelmans. "Belangrijk is dat we nog meer dan voorheen de carnavalsgemeenschap willen betrekken bij beslissingen rond het carnaval in Halle in een respectvolle en open samenwerking met de Halse carnavalsgroepen.

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio