Me/We-time brengt mensen tot zichzelf

Themadag rond qualitytime met jezelf

Themadag rond qualitytime met jezelf

Foto: idh

Halle - Cultuurcentrum 't Vondel organiseert samen met tal van partners voor de eerste keer een themadag waar zich goed in zijn vel voelen centraal staat. Op Me/We-time kan men een hele dag deelnemen aan allerlei workshops en activiteiten.

"Me-time is tijd die helemaal, voor de volle 100%, voor jou is. Die je helemaal aan jezelf mag besteden. We-time is de tijd die je samen met anderen doorbrengt en waar jij zelf ook meer energie of geluk uit haalt. Op zaterdag 1 december staat die me/we-time centraal tijdens vijftien workshops, activiteiten en lezingen in cultuurcentrum 't Vondel", vertelt Tim Merckx, medewerker in 't Vondel.

Op het programma staan onder andere workshops rond weerbaarheid, energie en realties. Wie op zoek is naar rust kan kennismaken met yoga, meditatie en wandelcoaching. Nic Balthazar komt dan weer vertellen hoe we allemaal gelukkiger kunnen zijn. Even ontsnappen aan de dagelijkse stress kan tijdens sessies zumba en djembe of in een creatief zeefdruk- of kookatelier. Ook jonge ouders zijn welkom op Me/We-time. Tijdens workshops babymassage en ouder-kindyoga versterken ze de band met hun kroost. De interactieve voorstelling Palm of your hand sluit om 20uur de eerste Me/We-time af.

"Tijdens deze themadag willen we de deelnemers graag in de watten letten om zichzelf terug te vinden en tegelijkertijd ook de kans bieden om andere mensen te ontmoeten en samen te genieten wat op hen afkomt", aldus Erik Van Vaerenbergh van Archeduc. "Op deze themadag bundelen verschillende instanties de krachten waardoor we met een sterker aanbod kunnen uitpakken en meer mensen kunnen bereiken. We sluiten niet uit dat er een vervolg komt op Me/We-time want de reacties zijn bijzonder positief".

Me:We-time is een organisatie van Arceduc, cultuurcentrum 't Vondel, de stad Halle, het Huis van de Mens, de Artsenkring halle en Omgeving, Logo Zenneland, de Passant en de Herstelacademie Halle-Vilvoorde. Inschrijven voor activiteiten en workshops is aangeraden en kan via www.mewetime.be. Deelnemen kost 8 euro per workshop.

Corrigeer

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio