Saffoxy Band stelt eerste cd voor

Saffoxy Band stelt eerste cd voor

Foto: idh

Halle / Herne / Sint-Pieters-Leeuw / Beersel - De Saffoxy Band, de muziekband groep rond Luc Marcelis en Nathalie Demol, stelde op de jaarmarkt van Vlezenbeek zijn eerste full cd voor.

De Saffoxy Band bundelde twintig hits, meezingers, covers en acht eigen nummers op hun 'Saffoxy for Friends' cd. Deze cd werd opgenomen en geproduced door StudioHallround van Christophe Severs en Sanseveria van Freddy Danau. En die Saffoxy friends waren in grote getalen aanwezig bij de première van de cd in 'Lime Light' in Vlezenbeek tijdens de jaarmarkt.

Het nummer 'Ik kom naar je toe' staat ondertussen al enkele weken stevig genoteerd in de Vlaamse hitlijsten. Saffoxy Band is in de regio vooral gekend van de vele feestjes, evenementen en brunches in het Kasteel van Huizingen die ze opluisteren met hun muziek.

De cd Saffoxy for Friends kost 12 euro. De opbrengst gaat naar verschillende goede doelen. Onder meer steunt Saffoxy graag het lokale verenigingsleven, jong lokaal talent, Kom op tegen Kanker en een aantal natuurprojecten.

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio