Benefietconcert voor zieke Kiana

Benefietconcert voor zieke Kiana

Foto: idh

Halle - Op zondag 16 december kan men om 14uur naar een benefietconcert in het Onze)Lieve-Vrouwecentrum ten voordele van de 11-jarige Kiana die aan een agressieve vorm van kanker lijdt en een behandeling in het buitenland nodig heeft.

De 11-jarige Kiana lijdt aan een agressieve vorm van kanker. Binnenkort vertrekt ze voor een tweede keer naar Zwisterland voor een speciale behandeling met protonenbestraling, een behandeling die in België pas vanaf volgend jaar beschikbaar is. Omdat de kosten hoog oplopen, organiseren mama Aïssa en pluspapa Kenny Nechelput een benefietconcert in het Onze-Lieve-Vrouwecentrum in Halle op zondag 16 december om 14uur. Mama Aïssa is zangeres en zingt zelf een kerstconcert samen met het koor Kanti La Mondo uit Mol.
Tickets kosten 6 euro in voorverkoop en 8 euro aan de kassa . Kaartjes zijn te kreijgen bij Guy Nechelput en Monique Leroux, Felix Steensstraat 4 in halle of op 02-356.45.29. Op de hoogte blijven van de toestand van Kiana kan men terecht op www.benefietkiana.be.

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio