Na de krokusvakantie onderhoudswerken op Ring

Na de krokusvakantie onderhoudswerken op Ring

Foto: idh

Halle / Sint-Pieters-Leeuw / Drogenbos / Beersel - Het Agentschap voor Wegen en Verkeer voert midden maart na de krokusvakantie structurele onderhoudswerken uit op de Ring ter hoogte van het op- en afrittencomplex van Ruisbroek.

Over een afstand van een kilometer wordt over de volledige breedte van de rijbaan de onder- en toplaag van het asfalt vervangen. Om de hinder te beperken zullen de werken 's nachts gebeuren vanaf 22 uur 's avonds tot 6 uur 's morgens. Overdag zal het verkeer door kunnen, zij het aan aangepaste snelheid op een afgefreesd wegdek. Zowel op de binnenring als op de buitenring zijn er ter hoogte van het op- en afrittencomplex in Ruisbroek op verschillende plaatsen opstuwingen vastgesteld in het wegdek.

Ook in mei en in de zomer zijn nog werken gepland. In mei start Wegen en Verkeer met het plaatsen van nieuwe geluidsschermen, veiligheidsstootbanden en verlichting op de Ring tussen Beersel en Drogenbos. In de zomer worden ook de voegen vernieuwd van het bruggendek van het op- en afrittencomplex in Ruisbroek. Hiervoor zijn goede weersomstadigheden noodzakelijk.

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio