ADO icarus en Wit-Gele Kruis doen mee aan de Dag van de Zorg in Halle

ADO icarus en Wit-Gele Kruis doen mee aan de Dag van de Zorg in Halle

Foto: idh

Halle - Op de Dag van de Zorg op zondag 17 maart kan men ook in Halle zorgverschaffers bezoekers waar men anders niet direct binnenloopt. Zowel het Wit-Gele Kruis als ADO Icarus openen hun deuren.

Op de opendeurdag van het Wit-Gele Kruis in Halle kan men ontdekken waar thuisverpleegkundigen zich zoal mee bezig houden, van wondzorg tot palliatieve zorg. Men kan er zien hoe slimme pillendozen werken. Men kan er leren reanimeren, de vroedvrouwen uit je buurt leren kennen en zelf je bloeddruk meten. Het Wit-Gele Kruis verschaft ook uitleg over mogelijke jobs in de organisatie. Bij het Wit-Gele Kruis kan men terecht op de sociale campus in Halle aan de Kanaalbrugstraat 5B tussen 10 uur en 17 uur.

ADO Incarus neemt voor het eerst deel aan de Dag van de Zorg en ondersteunt mensen met een beperking. Zo heeft ADO Icarus in halle een Centrum voor Zelfstandig Leven in de Wielewaallaan. Zondag 17 maart start hier tussen 10uur en 16 uur elk halfuur een rondleiding. Plaats van afspraak is het buurthuis Vogelweelde in de Kwikstraartlaan 6B in Halle.

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio