Handelaars verwennen klanten met bloemen op lente-opendeur

Handelaars verwennen klanten met bloemen op lente-opendeur

Foto: idh

Halle - Nu de lente zich aankondigt, is dit voor de Verenigde Handelaars van Halle een ideaal moment om de nieuwe lente- en zomercollecties in de kijker te zetten tijdens lente-opendeurdagen. Zaterdag 16 maart en zondag 17 maart moeten opnieuw een feest worden voor wie komt winkelen in Halle. Op zondag zijn de winkels in de namiddag open.

"Tijdens de lente-opendeurdagen leggen we de klanten van de winkels in de binnenstad graag in de watten. We willen tonen dat de nieuwe lente- en zomercollecties zeker de moeite waard zijn om te ontdekken. En daar mag natuurlijk ook een leuke sfeer niet bij ontbreken", aldus het team van Ik winkel in Halle die nu al een tweetal jaar de schouders zet onder de imagovorming van Halle als winkelstad.

"Mensen mogen zich verwachten aan muziek en animaties in de winkelstraten. Kinderen kunnen zich uitleven op tal van springkastelen die in de binnenstad zullen opgesteld staan. En natuurlijk willen we de klanten ook graag verwennen. De Verenigde Handelaars delen maar liefst 5.000 bloemen uit. Hiervoor zorgt het promoteam van 'Ik winkel in Halle' zodat het lentegevoel helemaal compleet is", zo klinkt het. "En natuurlijk doet ook de horeca mee waar men even kan uitblazen voor, tijdens of na het shoppen".

De lente-opendeur is een organisatie van de Verenigde Handelaars van Halle in samenwerking met de stad Halle.

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio