Bib-Festival palmt Colomakasteel in

Bib-Festival palmt Colomakasteel in

Foto: idh

Sint-Pieters-Leeuw - De bib van Sint-Pieters-Leeuw organiseert zondag 19 mei voor de eerste keer het Bib-Festival. Een hele namiddag palmt de bib het Colomakasteel en het Colomapark in met allerlei activiteiten die te maken hebben met lezen, vertellen en boeken. Van de allerkleinsten tot de leeftijd van 14 jaar is er spel-, knutsel- en theaterplezier gegarandeerd.

"Zo kunnen de genieten genieten vand e verhalen van reinaart de vos, van het kleinste circus Minimini, van de muzikale voorstelling Doeng Tsjoeka en ze kunnen illustrator Benjamin Leroy aan het werk zien", vertelt schepen van jeugd An Speeckaert. "En wie zelf graag creatief aan de slag gaat, kan een workshop handlettering volgen. Verder is er een boekenzoektocht, de allerkleinsten kunnen slaapritueeltjes ontdekken en ook buiten in het park zijn er leuke dingen te doen".

Centrale gast op het Bib-Festival is Ketnet-held Dempsey. Er is een meet & greet gepland en Dempsey reikt als slot van het Bib-Festival diploma's uit aan de kinderen van de Boekenstoet en de Kinder- en Jeugdjury.

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio