Fietsendieven aan het werk

Dilbeek - In Dilbeek gingen dieven aan de haal met enkele duren fietsen uit een fietsenzaak. Bij controles die daarop volgden werden nog eens twee dieven gevat.

Zondagochtend om 3u20 sloegen drie verdachten met een steen de glazen toegangsdeur van een fietsenwinkel in de Ninoofsessteenweg in. Zij ontvreemden vier fietsen met een totale waarde van ongeveer 17.000 euro. Een alerte buurtbewoner hoorde een knal en verwittigde de politiediensten. De daders konden niet meer gevat worden.

Naar aanleiding van dit feit controleerde de politie van Dilbeek diezelfde nacht even voor 5 uur twee fietsers op de Ninoofsesteenweg. Ze beschikten niet over een identiteitskaart en verbleven illegaal in ons land.
In hun rugzak trof de politie verschillende gestolen voorwerpen aan, waaronder zonnebrillen, een laptop en parfum afkomstig van een diefstal uit een feestzaal in Denderleeuw. In een sporttas zaten spullen afkomstig van een diefstal uit voertuig in de Flettestraat in dezelfde nacht. Beide verdachten worden vandaag voorgeleid voor de onderzoeksrechter in Dendermonde.
 

Corrigeer

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio