Kevin Van Der Perren opent toch Halle Schaatst

© idh

Even zag het er naar uit dat er dit jaar geen financiële ruimte zou zijn voor een grote openingsshow van Halle Schaatst. Maar die komt er nu toch. Kevin Van Der Perren, peter van het evenement, komt op 12 december toch naar het Halse Stationsplein.

ingrid

Het heeft er eventjes naar uitgezien dat dit jaar Kevin Van Der Perren niet zou optreden bij de opening van de ijspiste. Niets is minder waar. Kevin Van Der Perren en zijn echtgenote Jenna McCorkell zullen ook de vijfde editie van Halle Schaatst openen, samen met showteam Ice Fantillusion. De show start donderdag 12 december om 19.30uur. De toegang is opnieuw gratis.

Vanaf vrijdag 13 december kan er dan opnieuw volop worden geschaatst door iedereen en dit tot en met zondag 12 januari. Inschrijven voor verjaardagsfeestjes en Kijk! ik Schaats! en reservaties voor scholen kunnen vanaf nu al gebeurenonline via www.halleschaatst.be

Om de grote tent optimaal te benutten is er op zaterdag 7 december en zondag 8 oktober een winterrommelmarkt op het Stationsplein. De ijspiste is dan nog niet aangelegd. dat gebeurt vanaf maandag 9 december. Wie een stand wil op zaterdag 7 oktober kan hiervoor nog inschrijven via www.winterrommelmarkt.be . In de voormiddag voor de rommelmarkt blijven er 40 standen vrij, voor de tweedehands kledijmarkt in de namiddag resten er nog 25 standen. Alles gaat door op het Stationsplein te Halle. Voor zondag 8 december zijn alle standplaatsen al volzet.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus