150 bachelors en masters gezocht

Colruyt organiseert jobdag in Halle

Colruyt organiseert jobdag in Halle

Foto: idh

Halle - Op 29 maart organiseert Colruyt Group voor de derde keer op rij een jobdag, speciaal voor starters. Het bedrijf zoekt nog 150 pas afgestudeerde bachelors en masters voor haar winkels, distributiecentra en ondersteunende diensten. Zo geeft de groep kansen aan jong talent.

Met meer dan 25.000 medewerkers is Colruyt Group een van de grootste privéwerkgevers van het land. Dit boekjaar alleen al wil Colruyt Group 3.000 nieuwe medewerkers aanwerven, waarvan zeker 150 afgestudeerde (of afstuderende) bachelors of masters. 'We zoeken 150 mensen op korte termijn maar ook op lange termijn willenw e jonge starters blijven aanwerven', aldus  Ilse Bellemans, afdelingschef selectie en rekrutering van de Colruyt GRoup.

De profielen voor pas afgestudeerden zijn heel uiteenlopend. 'Dankzij de brede waaier aan jobs die we aanbieden, hopen we dat jongeren bij ons een job vinden die in hun leven past", geeft Ilse Bellemans aan. "Starters kunnen niet alleen aan de slag als leidinggevende in een van onze winkelformules. We zoeken ook IT'ers, ingenieurs, financiële talenten ... De mogelijkheden zijn heel uitgebreid.'

 Tijdens de jobdag op 29 maart kunnen geïnteresseerden een kijkje nemen achter de schermen van Colruyt Group. Laatstejaars kunnen deelnemen aan een workshop, een interessante rondleiding volgen en een babbel slaan met de selectieverantwoordelijken.

Julie D'Hollander (24) solliciteerde na de jobdag in 2013 bij Colruyt Group en werd aangeworven als junior Business Process Engineer. 'Je staat er niet bij stil wat er allemaal achter die winkels schuilgaat', vertelt Julie. Ze wou graag voor een gekend bedrijf als Colruyt Group werken. 'De bedrijfscultuur, de mogelijkheid tot interne jobrotaties en het grote aanbod aan opleidingen voor medewerkers spraken mij aan.'

Van de vorige editie werd 1 op 5 geïnteresseerden aangeworven. Colruyt Group blijkt in tijden van crisis nog altijd een aantrekkelijke werkgever. Met 184 inschrijvingen lijkt ook dit jaar een beloftevolle editie te worden.

'We moesten de inschrijvingen zelfs vroegtijdig afsluiten omwille van het grote succes', vertelt Ilse Bellemans. 'Het is fijn om te zien dat deze jonge generatie zoveel interesse heeft om een kijkje achter de schermen te komen nemen.'

Geïnteresseerden die niet naar onze jobdag kunnen komen, vinden alle informatie over onze jobmogelijkheden voor jonge starters terug op startatcolruytgroup.be."

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio