Augustijnfeesten in dorpskom van woonkern Kluizen

Evergem - Voor het eerst sinds lang opnieuw wielerwedstrijd

De Augustijnfeesten in de buurt van restaurant De Cluysenaaer worden vrijdag 21 juni op gang getrokken met een wielerwedstirjd voor eliterenners zonxer contract. Zaterdag 22 juni tredt de Waalse zangeres Jo Lemaire (63) met haar band op in de parochiekerk. Na Willem Vermandere en vorig jaar het broederduo Raf en Mich Walschaerts is Jo de derde in de rij voor de muziakle Augustijnsessies.

Zondag 23 juni verwelkomen de organisatoren zeventig ambachtsliedern en kunstenaars op de kunst- en ambachtenmarkt. Tevens worden oude spullen verkocht. Daarnaast is er ook een groot kinderdorp met onder meer een Lancelotpaardenmolen, vindt een zeepbellenworkshop plaats, zorgt Theater Savooi voor prachtige kapsels, kunnen de kinderen zich uitleven op springkastelen en zetten straatartiesten hun beste beentje voor..
Optredens van The Thomas Henry Rockestra, Trashbeatz, Chris Corn, Those Metal Boys with tjeir Metal Toys, Raw Hide en als afsluiten de band Rock au Vin zorgen voor een goed gevuld muzikaal luik.

Info bij Krien Puts, Kluizendorpstraat, 82, telefoon 09-357.73.37.

 

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio