Recyclagepark heropent dinsdag 7 april met verruimde openingsuren

Recyclagepark heropent dinsdag 7 april met  verruimde openingsuren

Foto: Ivan Vanhove

Evergem - Tot zaterdag 17 april speciale uurregeling

Het recyclagepark aan de Jacques Paryslaan gaat dinsdag 7 april om 12 uur open. Tot zaterdag gelden andere openingsuren dan voor de sluiting. Van maandag tot vrijdag kan je van 12 tot 18.45 uur er je afval deponeren. 's Zaterdags kan dat van 10 tot 15.45 uur.

Om in verband met de coronapandemie de voorzorgsmaatregelen te respecteren, zijn extra maatregelen voorzien. Om voor de parkwachters de afstandsmaatregelen te kunnen garanderen, plaatste de gemeente een aparte keet.

Bezoekers mogen enkel naar het recyclagepark gaan als het echt nodig is. Maximum vijf auto's mogen tegelijk op het park. Wie in de wachtrij staat, blijft in de wagen zitten. De politie zal een oogje in het zeil houden. Asbest en batterijen kan je voorlopig niet naar het recyclagepark brengen. Je moet het afval vooraf sorteren. Daardoor zal het bezoek vlotter verlopen.

Tijdens het bezoek moet je de aanwijzingen van de parkwachters volgen. Omwille van de afstandsmaatregel kunnen ze echter niet helpen. Om de afstand van anderhalve meter te respecteren, maar je niet met twee personen tegelijk naar een container gaan. Contact met het aangezicht moet vermeden worden
Betalen kan enkel met bancontact. Het toestel wordt regelmatig ontsmet.

Na het bezoek moet je meteen naar huis rijden en je handen wassen.

 

Corrigeer

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio